Joakim Kämpe

Personlig tränare
  • Akrobat Kungliga Operan i Stockholm 
  • Lic. Personlig Tränare 
  • Lic. Kostrådgivare 
  • Föreläsare i biomekanik, 
    träningslära, och testmetodik. 
  • Lic. Snowboardinstruktör 
  • Lic. Skidinstruktör NSA 
  • Pedagog/Tränare för Cirkus Cirkör 

I över 15 år som Personlig Tränare har Joakim delat sin passion för träning och hälsa med andra. Med ett stort engagemang och gedigen förståelse för biomekanik och träningslära individanpassar Joakim träning och coaching för sina kunder. För varje individ anpassas träning och fitness för att optimera möjligheterna till att nå idéer, visioner och mål.

I ämnesområdena biomekanik, träningslära och testmetodik har Joakim länge undervisat på yrkesutbildningar för Personliga Tränare och på högskolan i Borås och Varberg.

-Som tränare är det viktigt för mig att kunna ge optimala förutsättningar i förhållande till de fysiska och hälsorelaterade mål mina kunder har. Jag vill ge kunder personligt anpassad service och goda rutiner för att optimera våra förutsättningar. Vi kan arbeta med långsiktiga och hållbara idéer för att nå fysiska mål, du kan lära dig ny färdigheter och utveckla fysiska förmågor.

-Mina första tränaruppdrag fick jag tidigt och jag har de senaste 20 åren tränat alla från de som precis börjat träna till motionärer, elitidrottare, artister och skådespelare.

Min tid som akrobat och artist, med erfarenheter från bland annat Kungliga Operan i Stockholm, har gett mig ovärdeliga erfarenheter. Dessa erfarenheter är viktiga i mitt arbete som tränare för mina klienter och som pedagog och tränare på Cirkus Cirkör och Stora Teatern i Göteborg där jag undervisat sedan 2015.

-Genom hela livet har jag haft stort intresse för idrott och för vad som är möjligt att göra med kroppen. Genom att regelbundet träna kan man må bättre både fysiskt och mentalt och med bättre fysiska förmågor kan man känna sig mer fri i sin kropp.

-Jag tror att lärande är en livslång resa och jag strävar efter att hjälpa mina klienter att utvecklas. Varje möte med en person är unikt och en ny chans att lära och utvecklas. 

För att boka en konsultation, vänligen skicka ett SMS till mig på: 0766-22 50 04

ÖPPETTIDER

Alla dagar: 04:30 – 23:00

BEMANNAT

Måndag: 09:00 - 11:00 & 16:00 - 19:00
Tisdag: 09:00 - 11:00 & 16:00 - 19:00
Onsdag: 09:00 - 11:00 & 16:00 - 19:00
Torsdag: 09:00 - 11:00 & 16:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 11:00 & 16:00 - 18:00
Lördag: 09:00 - 13:00
Söndag: Stängt

 

Under röda dagar, aftnar och klämdagar är receptionen inte bemannad.