gruppträning - yoga - pilates

vi gör det tillsammans

Gruppträning - Yoga - Pilates

Tycker du det är roligare att träna tillsammans med andra, eller vill du bara ha ett komplement till din övriga träning? Vi erbjuder något för alla och våra duktiga coacher kommer ta väl hand om dig och din kropp!

Våra gruppträningspass

Cirkelfys

Cirkelfys är gruppträning med fokus på styrka, rörlighet, stabilitet och koordination för hela kroppen. Du jobbar i stationer med olika redskap eller med din egen kroppsvikt. Pulsökning får du på köpet. Passet börjar med en teknikgenomgång där ledaren visar vad du ska fokusera på i varje övning.

Yoga

Fokus ligger på att arbeta runt alla kroppens leder och förbättra din flexibilitet, rörlighet och stabilitet. En bättre mobilitet gör det lättare för dig att genomföra vanliga vardagsövningar. Samtidigt gynnar det din teknik i din övriga träning då du uppnår ett större rörelseomfång, får en bättre hållning och ökar din kroppsmedvetenhet. Vi erbjuder tre olika yoga-former.

Yin Yoga - En skön och avslappnad klass som skapar harmoni och lugn .

Yin yoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Positionerna utförs sittande och liggande där du håller positionerna under en lite längre stund, vilket ger mer utrymme för att fokusera på din andning och vad som händer i kropp och sinne. I Yin yoga vill vi komma åt kroppens fascia och bindväv.

Ta gärna med egen filt.

Sensing Yoga - Sensing Yoga är en tillåtande yoga form som passar alla. Dess lugna och mjuka rörelser hjälper dig gå från ett stressat tillstånd till lugn och ro. Yogaformen är naturlig, mjuk och kravlös och är ett fantastiskt verktyg för att släppa på spänningar och smärta.

Yoga Flow -En flödande yogaklass för både den erfarna och mindre erfarna yogautövaren.

Yogan är fysisk och är inspirerad av Hatha Yoga. Passet utförs både i sittande, liggande och stående positioner och utmanar både din styrka, stabilitet och rörlighet. Du ökar din kroppsmedvetenhet samt förbättrar din hållning och balans.

Passet börjar och avslutas med en lugnare meditativ del.

Pilates

Pilates är en kombination av styrketräning, stabiliseringsträning och smidighetsträning - en skonsam träningsform som passar alla, oavsett ålder, kön eller fysisk status.

Pilates har visat ge en ökad prestation för de som utövar andra sporter, som exempelvis golf, CrossFit, fotboll mm. Träningen är även perfekt som rehab efter en skada och alla övningar kan modifieras efter dina individuella förutsättningar. 

Syftet med Pilates är att leta upp svagheter och obalanser i kroppen, för att sedan bygga upp och återfå kroppens naturliga hållning, samt att uppnå optimal funktionell styrka, smidighet, balans och uthållighet.

Mobility

Mobility
Ge din kropp en skön avslutning på träningen med ett 30-minuters rörlighetspass!

Du kommer långsamt öka rörligheten under passet och mobilitetsträningen ger dig bättre återhämtning samt en smidigare och rörligare kropp som håller längre och kan prestera bättre.

LYT Mobility
LYT-metoden, är ett anatomibaserat funktionellt sätt att röra dig, där du fokuserar på att bygga en stark kärna och att kunna röra kroppen på en mängd olika sätt. Rörelseformen hjälper dig optimera din kroppsmekanik, vilket leder till att du känner dig starkare, rörligare och mer balanserad i hela kroppen.

Fightfys

Vill du få fysiken som en riktig kampsportare, utan att behöva motta några slag eller sparkar? Häng då med och kör riktig fightfys, tillsammans med några av våra duktiga kampsportare!

Kettlebellfys

Kettlebellträning är en funktionell träningsform med fokus på helkroppsrörelser, där du förbättrar och utmanar styrka, kondition, balans, stabilitet och koordination. Träningen ger dig ökad styrka, rörlighet och stabilitet i samtliga muskelgrupper.

CoreIntervall

Ett funktionellt träningspass där Du tränar muskulaturen och rörlighet för din bål samt utmanar din kondition i kortare intervalldelar. Kroppen kommer utmanas i alla rörelseplan och kommer stärka dig i kroppens naturliga och vardagliga rörelsemönster. Vi använder fria vikter och den egna kroppen som redskap. Du utmanar dig utifrån din egen förmåga. Ett härligt, svettigt och medryckande pass där Du kommer känna dig rejält genomarbetad.

Core 30

En stark inre kärna är viktigt för att Du skall fungera bra i vardagen. Passet börjar med en mjuk uppvärmning för att väcka kroppen, få i gång rörligheten samt för en ökad kroppsmedvetenhet. Du få utmana din bålmuskulatur i olika positioner och riktningar där Du väljer själv den nivå som passar dig. Passet avslutas med en lugn rörlighetsdel. Du kommer känna dig stark inifrån och ut.

Passet är 30 min.

HIIT

HIIT står för High Intensity Interval Training, det vill säga högintensiv intervallträning. Träningsformen går ut på att du under en begränsad tid tränar på en nivå som är nära din maximala kapacitet. Därefter vilar du en stund innan du repeterar samma sak igen. Den exakta längden på intervallerna kan variera, men för att du ska orka hålla en tillräckligt hög intensitet under hela perioden varar de sällan längre än en minut.

Teknikpass

Introduktion - Gym
Är du ny på gymmet och känner dig osäker på hur våra maskiner och vår träningsutrustning fungerar? Under 45 min ger våra personliga tränare dig en tur genom gymmet, visar dig våra träningsredskap, demonstrerar hur dessa fungerar samt svarar på dina frågor!

Teknikpass
Knäböj - Bänkpress - Marklyft
Vi ser till att du har korrekt teknik och lyfter rätt under våra teknikpass i knäböj, bänkpress och marklyft!

Teknikpass
Ryck - Stöt
Bemästra de olympiska lyften! Vi lär dig hur man effektivast får upp stången över huvudet under våra teknikpass i ryck och stöt (snatch och clean & jerk).

Seniorträning

Är du över 60 år och vill förbättra din styrka, rörlighet, balans och framför allt ditt välmående? Kom då och pröva vår gruppträning för seniorer!

Att ha en stark och frisk kropp är viktigt, oavsett ålder! Under våra seniorpass bygger du styrka, kondition, rörlighet och balans i hela kroppen. Här blandar vi olika typer av övningar, både med och utan redskap. Alla övningar anpassas utifrån din egen förmåga, så du alltid utmanas och utvecklas på ett säkert sätt.

Passet pågår i 60 minuter och efteråt bjuds det på kaffe och fika!Instruktörer

Amy Montgomery-Claesson

Pilates
Läs mer

Cecilia "Cilla" Eriksson

Cirkelfys - Yin Yoga - Seniorträning

Cecilia Eriksson har alltid haft ett intresse för att träna och röra på sig och har varit aktiv i olika lagsporter som fotboll och innebandy genom åren. För drygt 6 år sen under en längre utlandsvistelse hittade hon en träningsform som hon bara älskar att köra – Cirkelfys och när hon kom hem fastnade hon […]

Läs mer

Claudia Donobauer

Yoga Flow
Läs mer

Frida Blomberg

Yoga Flow

Frida Blomberg har många strängar på sin lyra. Hon har efter många år som deltagare i gruppträning valt att inspirera andra till rörelseglädje. För henne innebär träning mental och fysisk hälsa i vardagen. Kroppen ska hålla och bära dig genom livet. Yoga och Funktionell styrketräning i olika former är något hon inte kan vara utan. Som […]

Läs mer

Helena Cato

Core 30 - HIIT

Helena har arbetat som klinisk fysioterapeut inom primärvård och företagshälsovård sedan 2004 och har de senaste åren arbetat som medicinsk tränare, samt privat fysioterapeut. Hon började sin instruktörskarriär 1997 och har sedan dess provat de flesta olika gruppträningsformer och instruerat både på svensk och utländsk arena. Helena brinner för att sprida träningsglädje och att få […]

Läs mer

Julia Stoll

CrossFit
Läs mer

Patrik Björklund

Kettlebellfys - Cirkelfys - Kickboxning Barn
Läs mer

Pernilla Lundberg

Sensing Yoga
Läs mer

Sara Hallberg

Cirkelfys
Läs mer

Stefan Carlsson

Cirkelfys
Läs mer

Susanna Oscarsson

Pilates
Läs mer

Teresa Da Silva

CoreIntervall - Core 30 - HIIT - Mobility
Läs mer

Tina Wenäll

Fightfys
Läs mer

Viviane Martins Ribeiro

Pilates - Personlig tränare
Läs mer

Träna hos oss!

Det finns inget att vänta på. Tryck på länken och kom och träna med oss!
Bli medlem

KOM IGÅNG

Ladda ner appen WONDR

Via appen "WONDR" kan du öppna vår entrédörr och inpasseringsgrind, samt köpa våra medlemskap. WONDR laddar du ner genom att trycka på en av länkarna här nedan: 

ÖPPETTIDER

Alla dagar: 04:30 – 23:00

BEMANNAT

Måndag: 09:00 - 11:30 & 15:00 - 19:00
Tisdag: 09:00 - 11:30 & 15:00 - 19:00
Onsdag: 09:00 - 11:30 & 15:00 - 19:00
Torsdag: 09:00 - 11:30 & 15:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 11:30 & 15:00 - 18:00
Lördag: 09:00 - 13:00
Söndag: 15:00 - 19:00

 

Under röda dagar, aftnar och klämdagar är receptionen inte bemannad.