gruppträning - yoga - pilates

vi gör det tillsammans

Gruppträning - Yoga - Pilates

Tycker du det är roligare att träna tillsammans med andra, eller vill du bara ha ett komplement till din övriga träning? Vi erbjuder något för alla och våra duktiga coacher kommer ta väl hand om dig och din kropp!

Våra gruppträningspass

Cirkelfys

Circuit är gruppträning med fokus på styrka, rörlighet, stabilitet och koordination för hela kroppen. Du jobbar i stationer med olika redskap eller med din egen kroppsvikt. Pulsökning får du på köpet. Passet börjar med en teknikgenomgång där ledaren visar vad du ska fokusera på i varje övning.

Yoga

Fokus ligger på att arbeta runt alla kroppens leder och förbättra din flexibilitet, rörlighet och stabilitet. En bättre mobilitet gör det lättare för dig att genomföra vanliga vardagsövningar. Samtidigt gynnar det din teknik i din övriga träning då du uppnår ett större rörelseomfång, får en bättre hållning och ökar din kroppsmedvetenhet. Vi erbjuder tre olika yoga-former.

Yin Yoga - En skön och avslappnad klass som skapar harmoni och lugn .

Yin yoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Positionerna utförs sittande och liggande där du håller positionerna under en lite längre stund, vilket ger mer utrymme för att fokusera på din andning och vad som händer i kropp och sinne. I Yin yoga vill vi komma åt kroppens fascia och bindväv.

Ta gärna med egen filt.

Yoga Flow -En flödande yogaklass för både den erfarna och mindre erfarna yogautövaren.

Yogan är fysisk och är inspirerad av Hatha Yoga. Passet utförs både i sittande, liggande och stående positioner och utmanar både din styrka, stabilitet och rörlighet. Du ökar din kroppsmedvetenhet samt förbättrar din hållning och balans.

Passet börjar och avslutas med en lugnare meditativ del.

Pilates

Pilates är en kombination av styrketräning, stabiliseringsträning och smidighetsträning - en skonsam träningsform som passar alla, oavsett ålder, kön eller fysisk status.

Pilates har visat ge en ökad prestation för de som utövar andra sporter, som exempelvis golf, CrossFit, fotboll mm. Träningen är även perfekt som rehab efter en skada och alla övningar kan modifieras efter dina individuella förutsättningar. 

Syftet med Pilates är att leta upp svagheter och obalanser i kroppen, för att sedan bygga upp och återfå kroppens naturliga hållning, samt att uppnå optimal funktionell styrka, smidighet, balans och uthållighet.

Mobility

Mobility
Ge din kropp en skön avslutning på träningen med ett 30-minuters rörlighetspass!

Du kommer långsamt öka rörligheten under passet och mobilitetsträningen ger dig bättre återhämtning samt en smidigare och rörligare kropp som håller längre och kan prestera bättre.

Fightfys

Vill du få fysiken som en riktig kampsportare, utan att behöva motta några slag eller sparkar? Häng då med och kör riktig fightfys, tillsammans med några av våra duktiga kampsportare!

Kettlebellfys

Kettlebellträning är en funktionell träningsform med fokus på helkroppsrörelser, där du förbättrar och utmanar styrka, kondition, balans, stabilitet och koordination. Träningen ger dig ökad styrka, rörlighet och stabilitet i samtliga muskelgrupper.

Performance

Under vårt Performance-pass utmanas både din kondition och styrka i olika intervaller, tillsammans med coachen. 

Vi blandar kroppsviktsövningar tillsammans med redskap för att utmana kroppen på olika sätt. Vi kommer ge dig en stor variation av övningar, peppande musik och en coach som guidar dig genom en härlig svettfest!

Endurance

Vårt Endurance-pass är till för dig som vill jobba på din uthållighet och kondition. 

Vi kör en kortare uppvärmning följt av längre intervaller på olika konditionsmaskiner, tillsammans med varierande kroppsviktsövningar. 
Här kommer du få koppla bort all vardagsstress och bara låta kroppen jobba i 50 minuter!

Teknikpass

Introduktion - Gym
Är du ny på gymmet och känner dig osäker på hur våra maskiner och vår träningsutrustning fungerar? Under 45 min ger våra personliga tränare dig en tur genom gymmet, visar dig våra träningsredskap, demonstrerar hur dessa fungerar samt svarar på dina frågor!

Teknikpass
Knäböj & Marklyft
Ett pass för dig som vill ge lite extra kärlek åt dina knäböj och dina marklyft!

En gång i veckan, under en 10-veckors period, följer vi ett schema som fokuserar på antingen knäböj eller marklyft. Målet är att vi, efter dessa 10 veckor, skall ha övat upp vår teknik och ökat vår styrka i respektive lyft.

Vi kommer följa en progression över dessa veckor och under det sista passet kommer de som vill få testa sitt max i lyftet. Vill du få ut så mycket som möjligt av upplägget är det bra om du är med på samtliga pass, men det går självklart bra att delta på de pass du kan/vill vara med på!

Du kommer under varje pass få ett komplett upplägg som är fokuserat på knäböj eller marklyft, men som även innehåller kompletterande övningar. I mån av tid kommer vi tillsammans även köra dessa övningar.

Passen kan bokas av de som har gruppträning eller CrossFit i sitt medlemskap.

Seniorträning

Cecilia från "Friskare Steg" instruerar i seniorträning på M21.

Cecilia är utbildad personlig tränare, friskvårdskonsult, kostrådgivare och mammatränare.

På tisdagar håller Cecilia i variationsrik cirkelträning och på fredagar är det mer tabata-inspirerat. Vi tränar både styrka, kondition, rörlighet och balans och vi använder oss av bland annat hantlar, gummiband och kroppen som redskap.

Alla tränar så klart utefter sin egen förmåga!

Pris: 1.800kr för 12st tillfällen.

Vid köp av kursen erhåller man totalt 30% i seniorrabatt vid tecknande av medlemskap på M21.

För frågor & anmälan, kontakta Cecilia på cecilia@friskaresteg.nu eller på 0709-66 56 78.
Instruktörer

Amy Montgomery-Claesson

Pilates
Läs mer

Cecilia "Cilla" Eriksson

Cirkelfys - Yin Yoga

Cecilia Eriksson har alltid haft ett intresse för att träna och röra på sig och har varit aktiv i olika lagsporter som fotboll och innebandy genom åren. För drygt 6 år sen under en längre utlandsvistelse hittade hon en träningsform som hon bara älskar att köra – Cirkelfys och när hon kom hem fastnade hon […]

Läs mer

Claudia Donobauer

Yoga Flow
Läs mer

Elin Hallbjörner

Performance
Läs mer

Gabriella Fredell

Endurance
Läs mer

Ida Knabe

Performance
Läs mer

Julia Stoll

CrossFit
Läs mer

Natascha Jensen

Performance - Endurance - CrossFit Kidz
Läs mer

Patrik Björklund

Kettlebellfys - Cirkelfys - Kickboxning Barn
Läs mer

Sara Brodén

Personlig tränare - Löpcoach - Kostrådgivare - Yogainstruktör

Att får möjligheten att arbeta med min största passion i livet, träning och hälsa, är ett privilegium. Med min långa erfarenhet i branschen och bredd inom området så får jag idag möjligheten att arbeta med både personlig träning, löpcoachning, kostrådgivning och som hälsocoach. Min resa började för ca 20 år sedan då jag utbildade mig […]

Läs mer

Sara Hallberg

CrossFit - Endurance
Läs mer

Stefan Carlsson

Cirkelfys - Endurance
Läs mer

Susanna Oscarsson

Pilates
Läs mer

Tina Wenäll

Fightfys
Läs mer

Träna hos oss!

Det finns inget att vänta på. Tryck på länken och kom och träna med oss!
Bli medlem

KOM IGÅNG

Ladda ner appen WONDR

Via appen "WONDR" kan du öppna vår entrédörr och inpasseringsgrind, samt köpa våra medlemskap. WONDR laddar du ner genom att trycka på en av länkarna här nedan: 

ÖPPETTIDER

Alla dagar: 04:30 – 23:00

BEMANNAT

Måndag: 09:00 - 11:00 & 16:00 - 19:00
Tisdag: 09:00 - 11:00 & 16:00 - 19:00
Onsdag: 09:00 - 11:00 & 16:00 - 19:00
Torsdag: 09:00 - 11:00 & 16:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 11:00 & 16:00 - 18:00
Lördag: 09:00 - 13:00
Söndag: Stängt

 

Under röda dagar, aftnar och klämdagar är receptionen inte bemannad.