gruppträning - yoga - pilates

vi gör det tillsammans

Gruppträning - Yoga - Pilates

Tycker du det är roligare att träna tillsammans med andra, eller vill du bara ha ett komplement till din övriga träning? Vi erbjuder något för alla och våra duktiga coacher kommer ta väl hand om dig och din kropp!

Våra gruppträningspass

Cirkelfys

Cirkelfys är gruppträning med fokus på styrka, rörlighet, stabilitet och koordination för hela kroppen. Du jobbar i stationer med olika redskap eller med din egen kroppsvikt. Pulsökning får du på köpet. Passet börjar med en teknikgenomgång där ledaren visar vad du ska fokusera på i varje övning.

Yoga & mobilitet

Fokus ligger på att arbeta runt alla kroppens leder och förbättra din flexibilitet, rörlighet och stabilitet. En bättre mobilitet gör det lättare för dig att genomföra vanliga vardagsövningar. Samtidigt gynnar det din teknik i din övriga träning då du uppnår ett större rörelseomfång, får en bättre hållning och ökar din kroppsmedvetenhet. Vi erbjuder tre olika yoga-former.

Yin Yoga - En skön och avslappnad klass som skapar harmoni och lugn .

Yin yoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Positionerna utförs sittande och liggande där du håller positionerna under en lite längre stund, vilket ger mer utrymme för att fokusera på din andning och vad som händer i kropp och sinne. I Yin yoga vill vi komma åt kroppens fascia och bindväv.

Ta gärna med egen filt.

Yoga Flow - Flödande yoga-klass för både den vana och mindre vana yogautövare. Yogan är fysisk och inspireras av HathaYoga. Passet utförs både i sittande, liggande och stående positioner, vilka utmanar både din styrka, stabilitet och rörlighet. Du ökar din kroppsmedvetenhet, förbättrar din hållning och balans. Passet börjar och avslutas med en lugnare meditativ del.

Yoga Power - Yoga Power är en fysisk yoga form där andning och rörelse flyter samman i ett dynamiskt flöde med mjuka övergångar. De enskilda positionerna är lika viktiga som själva resan i och ur positionen vilket skapar ett varmt och härligt flyt. Fokus på närvaro, styrka och kontroll. Passet startar och avslutas med en lugnare meditativ del.

Pilates

Pilates är en kombination av styrketräning, stabiliseringsträning och smidighetsträning - en skonsam träningsform som passar alla, oavsett ålder, kön eller fysisk status.

Pilates har visat ge en ökad prestation för de som utövar andra sporter, som exempelvis golf, CrossFit, fotboll mm. Träningen är även perfekt som rehab efter en skada och alla övningar kan modifieras efter dina individuella förutsättningar. 

Syftet med Pilates är att leta upp svagheter och obalanser i kroppen, för att sedan bygga upp och återfå kroppens naturliga hållning, samt att uppnå optimal funktionell styrka, smidighet, balans och uthållighet.

Kettlebellfys

Kettlebellträning är en funktionell träningsform med fokus på helkroppsrörelser, där du förbättrar och utmanar styrka, kondition, balans, stabilitet och koordination. Träningen ger dig ökad styrka, rörlighet och stabilitet i samtliga muskelgrupper.

Fightfys

Vill du få fysiken som en riktig kampsportare, utan att behöva motta några slag eller sparkar? Häng då med och kör riktig fightfys, tillsammans med några av våra duktiga kampsportare!

Introduktionspass

Introduktion
Gym
Är du ny på gymmet och känner dig osäker på hur våra maskiner och vår träningsutrustning fungerar? Under 45 min ger våra personliga tränare dig en tur genom gymmet, visar dig våra träningsredskap, demonstrerar hur dessa fungerar samt svarar på dina frågor!

Introduktion
Knäböj - Bänkpress - Marklyft
Vi ser till att du har korrekt teknik och lyfter rätt under våra introduktionspass i knäböj, bänkpress och marklyft!

Introduktion
Ryck - Stöt

Bemästra de olympiska lyften! Vi lär dig hur man effektivast får upp stången över huvudet under våra introduktionspass i ryck och stöt (snatch och clean & jerk).

CoreIntervall

Ett funktionellt träningspass där Du tränar muskulaturen och rörlighet för din bål samt utmanar din kondition i kortare intervalldelar. Kroppen kommer utmanas i alla rörelseplan och kommer stärka dig i kroppens naturliga och vardagliga rörelsemönster. Vi använder fria vikter och den egna kroppen som redskap. Du utmanar dig utifrån din egen förmåga. Ett härligt, svettigt och medryckande pass där Du kommer känna dig rejält genomarbetad.

Core 30/40

En stark inre kärna är viktigt för att Du skall fungera bra i vardagen. Passet börjar med en mjuk uppvärmning för att väcka kroppen, få i gång rörligheten samt för en ökad kroppsmedvetenhet. Du få utmana din bålmuskulatur i olika positioner och riktningar där Du väljer själv den nivå som passar dig. Passet avslutas med en lugn rörlighetsdel. Du kommer känna dig stark inifrån och ut.

Passet är 30 eller 40 min.

HIIT

HIIT står för High Intensity Interval Training, det vill säga högintensiv intervallträning. Det går alltså ut på att du under en begränsad tid tränar på en nivå som är nära din maximala kapacitet. Därefter vilar du en stund innan du repeterar samma sak ett visst antal gånger.


Den exakta längden på intervallerna kan variera en hel del, men för att du ska orka hålla en tillräckligt hög intensitet under hela perioden varar de sällan längre än en minut. Generellt kan man säga att ju kortare intervaller, desto mer måste du ta i för att få upp pulsen och pressa dig tillräckligt mycket under den begränsade tiden.

Booty

"Booty" är ett härligt uthållighetspass med fokus på rumpa och lår. Starka ben kommer ge dig en bättre förutsättning för en stark och stabil hållning. Vi använder loopbands och din egna kroppsvikt. 

Passet är 30 min och är uppbyggt i två styrkedelar som bryts av med en konditionsintervall.

Instruktörer

Cecilia "Cilla" Eriksson

Gruppträningsinstruktör

Cecilia Eriksson har alltid haft ett intresse för att träna och röra på sig och har varit aktiv i olika lagsporter som fotboll och innebandy genom åren. För drygt 6 år sen under en längre utlandsvistelse hittade hon en träningsform som hon bara älskar att köra – Cirkelfys och när hon kom hem fastnade hon […]

Läs mer

Frida Blomberg

Gruppträningsinstruktör - Yogainstruktör

Frida Blomberg har många strängar på sin lyra. Hon har efter många år som deltagare i gruppträning valt att inspirera andra till rörelseglädje. För henne innebär träning mental och fysisk hälsa i vardagen. Kroppen ska hålla och bära dig genom livet. Yoga och Funktionell styrketräning i olika former är något hon inte kan vara utan. Som […]

Läs mer

Helena Cato

Gruppträningsinstruktör - Yogainstruktör

Helena har arbetat som klinisk fysioterapeut inom primärvård och företagshälsovård sedan 2004 och har de senaste åren arbetat som medicinsk tränare, samt privat fysioterapeut. Hon började sin instruktörskarriär 1997 och har sedan dess provat de flesta olika gruppträningsformer och instruerat både på svensk och utländsk arena. Helena brinner för att sprida träningsglädje och att få […]

Läs mer

Jacob Wuollet

Personlig tränare
Läs mer

Julia Stoll

CrossFit-coach - Gruppträningsinstruktör
Läs mer

Patrik Björklund

Gruppträningsinstruktör
Läs mer

Peter Malmros

Personlig tränare - Gruppträningsinstruktör

Med fotboll som bakgrund har träning alltid varit en stor och viktig del av mitt liv. Jag drivs av att utveckla och inspirera människor till positiv förändring, oavsett om du är elitutövare eller motionär. Jag är en person som alltid sätter laget framför jaget.  Har under mina år som tränare coachat allt från allsvenska fotbollsspelare […]

Läs mer

Sanda Schönefeld-Parks

Gruppträningsinstruktör - Yogainstruktör

Sandra Schönefeld-Parks är utbildad instruktör på "Safe" i Stockholm i Funktionell träning och sedan i yinyoga på flow yoga studio. Har även bakgrund som certifierad coach enligt international coach federation och arbetar till vardags globalt med mångfald och inkluderings frågor på ett större retail bolag i Västsverige . Har sedan 2017 instruerat klasser i funktionell träning, […]

Läs mer

Sara Hallberg

CrossFit-coach - Gruppträningsinstruktör
Läs mer

Susanna Oscarsson

Pilates
Läs mer

Teresa Da Silva

Gruppträningsinstruktör
Läs mer

Träna hos oss!

Det finns inget att vänta på. Tryck på länken och kom och träna med oss!
Bli medlem

KOM IGÅNG

Ladda ner vår app

Både inpassering till anläggningen och alla köp gör du via WONDR. Ladda ner appen här:

ÖPPETTIDER

Alla dagar: 05:00 – 23:00

BEMANNAT

Måndag: 09:00 - 11:30 & 15:00 - 19:00
Tisdag: 09:00 - 11:30 & 15:00 - 19:00
Onsdag: 09:00 - 11:30 & 15:00 - 19:00
Torsdag: 09:00 - 11:30 & 15:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 11:30 & 15:00 - 18:00
Lördag: 09:00 - 13:00
Söndag: 15:00 - 19:00

 

Under röda dagar, aftnar och klämdagar är receptionen inte bemannad.